I bad med Kleopatra

I bad med Kleopatra - en dronning værdig - 3 timers spa til 450 kr.

Året er 44 f. kr. Kleopatra, verdens rigeste kvinde ankommer til Cæcars
Rom for at fremvise deres fælles barn. Cæcar byder hende et bad ved hendes ankomst, et bad der skulle gå over i historien. Dette er en blanding af det bad Kleopatra fik i Rom og en fantastisk fortælling om kleopatras liv.

Først arometerapi i saunaen. I dampbadet skal huden skrubbes med den hjemmerørte olie peeling. Olivenolier, havsalte, mynte og andre urter fjerner alle døde hudceller og sætter gang i blodcirkulationen. Ved den hvide Nils udmunding stammer kaffen fra, og den er med i vores ansigtpeeling der sikre dig udrensning i selv de dybe hudlag i dit ansigt. Vi ender med frisk koldvands terapi.

Til slut vil honningindpakning fyldt med Aloe Vera, silkeprotein og rosenvand berolige og genopbygge hudens celler. Vi sidder i dampbadet og lader indpakningen trænge ind.

En oplevelse ud over det sædvanlige, og genoplev en af fortidens mest bemærkelsesværdige dronninger.
Vi serverer kildevand og snack under vejs.

  • Solcreme og Selvbruner 10.06.2014 Skønhedseksperten Raz laver solcreme og selvbruner på TV2 Frihuset og her er opskrifterne
  • Hyldeblomst 01.06.2014 Hyldeblomstsaft og Hyldeblomstsalt fra Skønhedseksperten Raz
  • Timian og Røllike 28.05.2014 Opskrifter fra TV2 Fri med Myggeforskrækker og Sårsalve med Skønhedseksperten Rasmus Raz Andersen

Gode råd
raz-spa
RAZ spa
Amagertorv 27     DK-1160 København K.
Kontakt
Tlf.: 26 20 66 69     Email: info@raz-spa.dk

Programmeret og hosted af nordicweb