Økologisk & Fairtraide
body glow

Kropsolie med brændt umbra m. A, B5, D, E og K vitamin

Se video længere nede.

body glowUmbra er farvepigmentet i denne olie. Dens navn stammer fra det latinske ord umbra (skygge) og blev oprindeligt udvundet i Umbrien, en bjergrig region i det centrale Italien. Det er en lerart, som bliver brændt til den brune farve, du ser i dette produkt. Farven blev brugt i gammel tid til skygge-farver på freskoer og vægmalerier. Det er den du ser i loftet i Peterskirken i Rom. Farven er med til at knække en for lys hud, så du får lidt mere glød i farven.

Frankincense, olibavi eller virak blev tidligere anset for at være lige så værdifulde som guld, og dette var sandt i mange tusinde år. Man mener, at frankincense er benyttet i mere end 4000 år. Det blev sagt om den romerske Kejser Nero, at han afbrændte en mængde røgelse, der kunne have dækket byen Roms forbrug i et helt år, da man begravede hans kone Poppaea. Det skulle have været denne ødselhed der skabte det store oprør, der senere fik Nero til at tage sit eget liv. Den er ideel til behandling af sår, arvæv, skønhedspletter, strækmærker og virker sammentrækkende på aldrende hud.

Stjerneanis stammer fra Nordøstkina og indeholder et østrogenlignende plante-hormon, som forskerne stadig forsker i om kan forhindre brystkræft. Fantastisk mod væskeophobninger og er meget udrensende. Hjælper til at udtømme affaldsstoffer.

Silkeprotein bliver udvundet af tråden fra silkesommerfuglelarvens kokon, det samme råmateriale man benytter ved fremstilling af de eftertragtede silkestoffer. Silke-proteinet indeholder 17 aminosyrer. Heriblandt de 8 aminosyrer der er specielt vigtige for mennesker, og som vi ikke selv kan producere. Aminosyre forstærker huden, og fremmer helingen af celleskader, irritationer og sår. Den frigør hudens naturlige muskelafslapper og beroliger hudens receptorer, hvilket medfører at mimiske linjer formindskes.

A-vitamin binder fugt til huden, er med til at genopbygge skadet hud og kan afhjælpe acne. E-vitamin er en stærk antioxidant som er god for bevaringen af en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces grundet iltning.

E-vitamin er en stærk antioxidant som er god for at kunne bevare en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces på grund af iltning.

Denne olie indeholder naturlige forekomster af A, B5, D, E og K Vitamin.

Brug den i stedet for creme, den indeholder ingen vand og er derfor meget drøj i brug.
Husk på at alt make-up kan smitte af, det kan umbraen også.

Fun Facts: Brændt umbra er det brune farvepigmentet i denne olie. Det er en lerart fra Umbrien i Mellemitalien der er brændt mørk og varm i farven. På loftet i det sixtinske kapel brugte Michaelangelo brændt umbra til de mørke figurer, og det er også denne farve der giver Leonado's Mona Lisa den smukke glød.

 


150 ml. - Vejl. Uds. 225 kr.

  • Solcreme og Selvbruner 10.06.2014 Skønhedseksperten Raz laver solcreme og selvbruner på TV2 Frihuset og her er opskrifterne
  • Hyldeblomst 01.06.2014 Hyldeblomstsaft og Hyldeblomstsalt fra Skønhedseksperten Raz
  • Timian og Røllike 28.05.2014 Opskrifter fra TV2 Fri med Myggeforskrækker og Sårsalve med Skønhedseksperten Rasmus Raz Andersen

Gode råd
raz-spa
RAZ spa
Amagertorv 27     DK-1160 København K.
Kontakt
Tlf.: 26 20 66 69     Email: info@raz-spa.dk

Programmeret og hosted af nordicweb