Økologisk & Fairtraide
rensemaske

rensemaske / barbercreme, makeupfjerner mm.rensemaskeRensemasken er en vulkansk aske, der har absorberet mineraler og vitaminer i jorden de sidste mange tusinde år. Har været anvendt i over 4000 år som en naturlig skønhedsbehandling af hud og hår. Findes kun dybt under Atlasbjergene i Marokko. Vi har et godt samarbejde med et fairtraide samfund, der udvinder dette produkt til os. Det er nænsomt blandet med fyrrenåleolie og anis, som er nogle af de mest rensende olier der findesi vores natur.

Rensemasken er ekstremt absorberende; den har en enestående evne til at opsuge vand og fremmede fedtstoffer, hvilket gør den ideel til afrensning af huden. Samtidig med at urenhederne fjernes, erstattes de af nærende mineraler, der er berigende for huden.

Rensemasken indeholder højere procentdele af silica, magnesium, kalium, calcium og andre mineraler og sporstoffer end andre typer ler. Disse mineraler gør leret meget afgiftende.

Rensemaske har en mild og sød duft. Ifølge kliniske undersøgelser har natursæbe bl.a. følgende virkninger: Mindre tørhed, færre hudskæl, forbedrer hudens klarhed, elasticitet, fasthed og tekstur. Giver mindre fedtet hud og renser tilstoppede porer. Giver glattere hud da den fjerner døde hudlag. Leret har en pH på 6,9 – 7,5. Rensemasken skummer ikke som sæbe, men det er jo heller ikke skummet der gør rent. Da denne sæbeler renser uden at affedte, er den perfekt til sart hud, babyhud og til intimhygiejne.

Den blandes som stående på bøtten. Der er til 2 bøtter færdig produkt. Det færdige produkt kan holde 1½ måned.

Den er god som makeup fjerner, og vil nænsomt fjerne selv vandfast mascara.
Barbercreme, for den der kan få irritationer efter barbering.
Hovedbundsmaske mod irritationer og fedtede skæl.
Blid rens af ansigt morgen og aften.
Mineralsk rens af psoriasisangreb.

Fun Facts: Basen er en vulkansk aske som findes dybt under Atlasbjergene i Marokko. Raz Spa har et samarbejde med et fairtrade samfund lidt uden for Marrakech, der har udvundet dette produkt, i 2006 købte vi en elektrisk mølle i Casablanca som vi fik stillet op til kvinderne i Marrakech.

 200 g. - Vejl. Uds. 219 kr.

  • Solcreme og Selvbruner 10.06.2014 Skønhedseksperten Raz laver solcreme og selvbruner på TV2 Frihuset og her er opskrifterne
  • Hyldeblomst 01.06.2014 Hyldeblomstsaft og Hyldeblomstsalt fra Skønhedseksperten Raz
  • Timian og Røllike 28.05.2014 Opskrifter fra TV2 Fri med Myggeforskrækker og Sårsalve med Skønhedseksperten Rasmus Raz Andersen

Gode råd
raz-spa
RAZ spa
Amagertorv 27     DK-1160 København K.
Kontakt
Tlf.: 26 20 66 69     Email: info@raz-spa.dk

Programmeret og hosted af nordicweb