Vil du blive klogere på din hud?

Så kom endelig med til et af mine foredrag.

Jeg elsker at dele min viden, og jeg er faktisk også ret god til det. Det er derfor, at mine foredrag er noget af et tilløbsstykke. Nå ja, og så gør det nok heller ikke noget, at et emne som optimal hud er noget, som de fleste finder spændende og interessant. Vores ansigt er jo det første og bedste visitkort. Lad mig tage dig kærligt i hånden og klæde dig på med viden om huden, som sikrer dig en forståelse for, hvad du selv kan gøre for at opnå en optimal hud. Det bliver ikke kedeligt, og det bliver ikke tungt – med mine utallige TV optrædener og med snart 100 foredrag i bagagen skal jeg nok holde din interesse fra start til slut.

Ønsker du at booke mig, hudeksperten Raz, til et arrangement, så kontakt mig igennem vores kontaktformular.

Akne – d. 28/10

Kom med til online foredrag sammen med Rasmus fra RAZspa d. 28/10 kl. 20 og bliv meget klogere på akne. Du er garanteret en sjov og lærerig aften – hjemme fra din egen sofa!

Tema: Akne
Dato: 28/10/2021

Rosacea – d. 8/11

Kom med til online foredrag sammen med Rasmus fra RAZspa d. 8/11 kl. 20. Temaet er “rosacea” og du er garanteret en sjov og lærerig aften – hjemme fra din egen sofa!

Tema: Rosacea
Dato: 08/11/2021

Vinter uden hudskader / Fra nordisk natur til din hud – d. 30/11

Kom med til online foredrag sammen med Raz fra RAZspa d. 30/11 kl. 20. Denne aften vil handle om at gå vinteren, kulden, det tørre indeklima i møde uden de udtørrende rynker, uden karsprængninger og hænder der sprækker. Du er garanteret en sjov og lærerig aften – hjemme fra din egen sofa!

Tema: Fra nordiske urter til din hud
Dato: 30/11/2021