Har det virker i 2000 år,
så virker det stadig

Jeg vil bare vide hvorfor?

Når vi kan dokumenterer at en opløsning af a-vitamin kan blive til et endnu mere sikkert, virksomt og effektivt retinoid, eller når vi får dokumenteret at hyaluron udtrukket af salturt er længere fugtbindende, skal vi så ikke gøre brug af det? Se videoen og hør hvor lysten til Raz kommer fra.

Mange naturlige hilsner,
Hud-eksperten Raz

Afspil video

Rasmus Bjørn Steen-Gørup, eller Raz som de fleste nok kender ham som, har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremende egenskaber. Med denne viden har han igennem de sidste 15 år udviklet skønhedsprodukter, ofte af ingredienser han selv plukker og samler fra den nordiske natur. Den viden han har opnået har gjort ham til en af Danmarks mest kendte skønheds-eksperter. Den serie som Raz har udviklet hedder RAZspa. Samtlige produkter er naturlige, men Raz forsøger hele tiden at oprense de enkelte virkestoffer så naturens kraft kommer mere og mere til brugernes fordel.

Raz tager et stort socialt ansvar. Leret der anvendes i Cleansing Mask forarbejdes af et Fair Trade kooperativ i Marrakech drevet af kvinder, på en mølle som Raz købte til dem i 2008. Gaveæsker samles af unge mænd med Downs syndrom. Duftlys produceres igennem et projekt for utilpassede piger på Lolland og produktlabels påsættes i et projekt for ikke-voldlige indsatte i de danske fængsler. Al produktion sker i Danmark, med viden dateret tilbage til vikingetiden kombineret med ny faglighed og hans egen overvældende kendskab til nordiske planter og urter samt deres virkemåder. Raz producerer produkter til den kræsne forbruger, med de lækreste konsistenser, himmelske diskrete nordiske dufte og særdeles imponerende effekter.

I 2011 vandt RAZspa “Årets bedste spabehandling”, og i 2012 blev RAZspa’s deltager nr. 4 ved DM i saunagus. 6. januar 2015 åbner RAZspa i Torvehallerne; stade A7, hal 2. Her kan du booke tid og komme og høre om produkterne, prøve produkterne og opleve universet. Produkterne forhandles i dag i den eksklusive RAZspa butik i Torvehallerne, København, samt apoteker, materialister og stormagasiner i hele det danske kongerige. Vi der ud over at finde i Kina, Monaco, Frankrig, Norge og Belgien. Du er altid velkommen til at booke en hudanalyse for at få vores hjælp, eller skrive til Raz på Instagram.

Velkommen i RAZ univers!