Hvis det har virket i 2000 år,
så virker det nok stadig!

Så hvorfor ikke bruge den viden, vi allerede har?

Når vi kan dokumentere, at en opløsning af a-vitamin kan blive til et endnu mere sikkert, virksomt og effektivt retinoid, eller når vi kan dokumentere at hyaluron udtrukket af salturt er godt til fugtbinding – skal vi så ikke gøre brug af det? Se videoen og hør, hvor Raz’ lyst til at dykke ned  i naturens videnskab kommer fra.

Mange naturlige hilsner,
Hud-eksperten Raz

Afspil video

Rasmus Bjørn Steen-Gørup, eller Raz som de fleste nok kender ham som, har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber. Med denne viden har han igennem de sidste 15 år udviklet skønhedsprodukter, ofte af ingredienser han selv plukker og samler fra den nordiske natur. 

Den viden han har opnået, har også gjort ham til en af Danmarks mest kendte skønhedseksperter. Han har blandt andet medvirket på TV flere gange, og han skriver skønhedsartikler for de danske blade. Samtlige produkter er naturlige, men Raz forsøger hele tiden at oprense de enkelte virkestoffer så naturens kraft kommer mere og mere til din fordel.

Raz tager et stort socialt ansvar. Leret der anvendes i Cleansing Mask forarbejdes af et Fair Trade kooperativ i Marrakech drevet af kvinder på en mølle som Raz købte til dem i 2008. Gaveemballager udskæres og nittes i et aktiveringsprojekt på Nørrebro i København for mænd med Downs syndrom. Desuden har Raz flere gange doneret produkter til Mødrehjælpen i forbindelse med julen, og på Black Friday 2020 blev al omsætning ubeskåret doneret til Dansk Røde Kors. Desuden støtter Raz ved så vidt muligt at handle nordisk, dansk og lokalt, hvilket du kan opleve i ingredienserne, emballager, æsker mv.

Al produktion sker i Danmark med viden dateret tilbage til vikingetiden kombineret med ny faglighed – og hans eget overvældende kendskab til nordiske planter og urter samt deres virkemåder. Raz producerer produkter til den kræsne forbruger med de lækreste konsistenser, himmelske diskrete nordiske dufte og særdeles imponerende effekter.

Du er altid velkommen til at booke en hudanalyse for at få Raz’ hjælp eller skrive til Raz på Instagram.

Velkommen i Raz’ univers!