Afspil video

RAZspa A-retinoid 5% 30ml

Kraften af A-vitamin med større styrke og bedre stabilitet. Lidt poppet kan vi sige, at det er som det gamle A-vitamin, bare bedre, mere effektivt, med længere stabilitet og endda sikrere i brug. Det betyder for dig som forbruger at selv den sidste lille dråbe i flasken indeholder 5% Retinoid, da den ikke nedbrydes på samme vis som Retinolet.

430,00 DKK

Et godt match til RAZspa A-retinoid:

RAZspa Hh 30ml

Kraften af A-vitamin med større styrke og bedre stabilitet. En ny generation retinol har set dagens lys! Dette er en opløsning af Hydroxypinacolone Retinoate, som igen er en ester af A-vitaminsyre. Den kan ikke rigtig sammenlignes med retinol (A-vitamin), da den ikke ligner det længere. Jeg har kun valgt at bruge A-vitamin som ord, for at gøre det lættere for dig at forstå produktet.

 • Denne lille himmelske flaske indeholder 5 % af det meget aktive og avancerede retinoid.
 • Lidt poppet kan vi sige, at det er som det gamle A-vitamin, bare bedre, mere effektivt, med længere stabilitet og endda sikrere i brug. Det betyder for dig som forbruger at selv den sidste lille dråbe i flasken indeholder 5% Retinoid, da den ikke nedbrydes på samme vis som Retinolet.
 • Retinol viser sig mere effektiv i bekæmpelse mod arvæv, solskader, rynker, blackheads, hudorme og akne, end noget andet A-vitamin.
 • A-vitamin er en kraftig antioxidant og i sin reneste form ligner det et mørkt gult salt, det er derfor at stærke A-vitamin skønhedsprodukter er gullige i farven, så det er faktisk nemt for dig at teste dine A-vitamin produkter der hjemme.
 • Da A-vitamin er fedtopløselig er retinoid det også. Det er derfor at retinoid fungerer i bekæmpelse mod hudorme / komedomer / blackheads, som er en og samme ting. Retinoidet vil opløse tilstopningen og derfor virker den også mod akne. Din almindelige rens med RAZspa Cleansing Mask, vil klare resten.
 • En hudcelle er omgivet af en cellemembran, den er lavet af fedtstof så retinoid kan trænge igennem og stimulerer derfor til mere collagen og nye hudceller. Det er hele din huds struktur der bliver forbedret.
 • A-Retinoid, påføres en ren hud, so det første efter rens. Tøm en pipette ud i hænderne og fordel det i hele ansigtet og langt ned af halsen. Lad trænge ind i 5 minutter hvorefter du påfører natcreme eller RAZspa Repair.
 • Bruges kun om aftenen eller når du ikke længere skal ud.
 • Dette produkt arbejder så dybt, at du skal give det mindst 12 uger, inden du ser det fulde resultat, men for pokker, hvor bliver du lækker. Jeg har givet dig alle 5 tilladte procenter, så du får den størst mulige virkning.
 • I bekæmpelse af akne kan du opleve opblomstring i opstarten, men du må ikke fortvivle det skal nok blive bedre. Der kan sagtens gå et par uger inden du virkelig ser de store resultater.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil. Demethyl Isosorbide. Argamia Spinosa Kertel Oil. Tocopherol. Hydroxypinacolone Retinoate.

Hydroxypinacolone Retinoate (HPR) siges populært at være det nyeste medlem af ”den royale familie inden for hudpleje”. RAZspa Retinoid er selvfølgelig Dansk produceret, for det gør mig tryg at kunne følge hele processen.

Du kunne også være interesseret i...

 • Kaffe Ansigtspeeling 200g – Organisk & Fair Trade
 • Hh Hyaluronsyre & Hexapeptide 8 - 30ml effektiv serum
  Ansigsserum

  RAZspa Hh 30ml

  Ultimativ anti-aging 490,00 DKK Tilføj til kurv
 • TEST Repair 100 ml – Organic & Fair Trade
  Salve

  RAZspa Repair 100 ml

  Fantastisk salve til både ansigt og krop 295,00 DKK Tilføj til kurv