Afspil video

RAZspa Cleansing Mask 200g

Denne rensemaske kan med fordel bruges som daglig ansigtsvask, dybderensende maske til både krop og ansigt, makeupfjerner, naturlig sæbe, barbercreme og meget mere.

Vi har et godt samarbejde med et Fairtrade kvinde-kooperativ syd for Marrakech, som udvinder dette produkt for os i Atlasbjergene. Det er omhyggeligt blandet med fyrrenåle olie og stjerneanis olie, som er nogle af de mest rensende olier, man kan finde i naturen.

295,00 DKK

Et godt match til Cleansing Mask:

RAZspa Orange Face Peel 200g

Masken du ikke skal sidde med. Bruges som daglig ansigtsvask, bare 30 sekunder morgen og aften, som din daglige rens, vil give dig en halv time maske efter en måned. Denne rensemaske kan med fordel bruges som daglig ansigtsvask, dybderensende maske til både krop og ansigt, makeupfjerner, naturlig sæbe, barbercreme og meget mere.Vi har et godt samarbejde med et Fairtrade kvinde-kooperativ syd for Marrakech, som udvinder dette produkt for os i Atlasbjergene. Det er omhyggeligt blandet med fyrrenåle olie og stjerneanis olie, som er nogle af de mest rensende olier, man kan finde i naturen.
  • Effektiv lermaske, som nænsomt renser og detoxer din hud. Denne rensemaske skummer ikke som sæbe, men det gør den på ingen måde mindre effektiv. Da denne sæbeler renser uden at affedte, er den perfekt fra alt lige fra følsom til fedtet hud med hudorme og blackheads eller anden problemhud.
  • Rensemasken består af vulkansk aske som dalede for omkring 63 millioner år. Asken har de sidste mange tusinde år absorberet vitaminer og mineraler fra undergrunden. Denne aske / ler har flere vitaminer og mineraler, end nogen anden ler/aske i verdenen.
  • Rensemasken er ekstremt absorberende. Den har en unik evne til at absorbere fugt og fedt og er derfor perfekt til rensning af huden, hudorme / komedomer / blackheads udtørres, urenheder fjernes, og huden beriges med nærende mineraler.
  • Rensemasken indeholder højere procentandele af kisel, magnesium, kalium, kalcium og andre mineraler og sporstoffer end andre typer ler. Disse mineraler gør leret meget detox-egnet og fantastisk til brug i kampen mod eksem, børneeksem, atopisk eksem og psoriasis.
  • Rensemasken har en mild, sød duft. Ifølge kliniske studier giver naturlige sæber følgende resultater: mindre tørhed, færre skæl, mere klar hud, elasticitet, fasthed og struktur. Giver mindre fedtet hud og renser tilstoppede porer. Giver smidigere hud, idet den fjerner døde hudceller. Leret har en pH-værdi på 6,9 til 7,5.
  • Cleansing Mask sommer som den helt naturlige aske, et pulver, som skal blandes med vand. Der er aske, til to hele bøtter færdigblandet Cleansing Mask.
  • Tag halvdelen af asken fra og gem i pose eller anden bøtte. Den resterende halvdel lader du blive i bøtten og fylder helt op til kanten med vand. Slut låget tæt til og ryst. Er din maske for tyk, tilføre du vand, er den for tynd lader du den stå natten over uden låg, så fordamper vandet. Den færdigblandede maske er til ca. 1,5 måneder brug.
  • Gør huden våd og påfør Cleansing Mask, skyld med lunkent vand og dup huden tør. Hvis du ønsker at bruge produktet som makeup-fjerner eller renseprodukt, masseres det ind i huden som en normal vaskegel, fjernes med svamp eller vaskeklud.
  • Tilsæt en hættefuld RAZspa Ai for at berige med endnu flere mineraler, hvis du lider af psoriasis, eksem, akne, urenheder og lign.
  • Du kan lade masken sidde på næseområdet og tøre ind for at fjerne hudorme / komedomer / blackheads. I dette tilfælde ville det være godt om du også brugte RAZspa A-retinoid.

Moroccan Lava Clay. Prynus Sylvestris Leaf Oil. Illicium Vernum Fruit Oil. Limonene.

Inden RAZspa fik adgang til et pudderrum, som er et rum med undertryk og hvor blandemaskinerne også har undertryk. Støvsugede vi hos RAZspa i 4 timer efter produktion. Der var støv og Cleansing Mask over alt. Vi var meget rene i de dage vi producerede Cleansing Mask.