Afspil video

RAZspa E-vitamin 100% 30ml

Dette er 100% rent naturligt E-vitamin, det er kun en enkelt ingrediens. Den er selvfølgelig også 100% naturlig og 100% økologisk. E-Vitamin styrker hudens forsvar mod nedbrydning. God til arvæv, sart hud og sår. Jeg bruger den direkte på huden, især hvis jeg har sår eller arvæv.

265,00 DKK

Dette er 100% rent naturligt E-vitamin, det er kun en enkelt ingrediens. Den er selvfølgelig også 100% naturlig og 100% økologisk.

E-Vitamin styrker hudens forsvar mod nedbrydning. God til arvæv, sart hud og sår. Jeg bruger den direkte på huden, især hvis jeg har sår eller arvæv. Mange produkter på skønhedsmarkedet mod Rosacea og andre inflammatoriske hudirritationer, altså irritationer i huden med rødmen og varme, indeholder E-vitamin.

E-vitamin kan udtrækkes af alle former for olie. Hos RAZspa bruger vi meget gerne nordiske ingredienser som; pærekerner, rapsfrø, solsikke, hyben, mariatidsel mv.

Det er faktisk ikke så vigtigt hvor de naturlige E-vitaminer stammer fra, af to årsager:

  1. Alt andet end E-vitaminet er væk efter processen.
  2. Naturlig E-vitamin kan kun udtrækkes af naturlig olie.

Naturligt vitamin E er en enkelt stereoisomer, altså en eneste bindingsstruktur, nemlig det rene E-vitamine ’Alfa Tocopherol’. De syntetiske er faktisk også udtrukket af olie, men altså den mineralske olie petroleum. Syntetisk E-vitamin er en blanding af otte stereoisomerer, hvoraf kun den ene er den samme som naturligt vitamin E (alfa-tocopherol). Du får derfor kun en 8. del Alpha Tocopherol i de syntetiske E-vitaminer.

E-vitamin er en kraftig antioxidant, og et af de mest brugte vitaminer i skønhedsbranchen. E-vitamin kommer i otte forskellige former men kun to af dem, tocopheryl acetate og tocopherol kan optage igennem huden. Det er derfor dem du kan finde på ingredienslisten på dine produkter. E-vitamin som antioxidant styrker hudens forsvar mod nedbrydning af celler (ældning af celler) og mod frie ilt-radikaler fra den forurenede luft omkring os. På denne vis hjælper E-vitaminet din hud mod alderdomstegn og almindelige skader fra UV stråler og forurening. E-vitamin bevarer huden fugt og styrke hudens forsvar.

  • Til daglig kan du bruge min RAZspa E-vitamin mod forurening og alderdomstegn af din hud, ved at komme et par dråber i din creme, eller brug den koncentreret direkte på huden til genopbygning af huden efter sår, skader mv.
  • For at være sikker på at undgå solskader, bruger jeg den 100% rene E-vitamin i min solcreme. Jeg tømmer, et pipettefuldt E-vitamin ud i min håndflade, og blander det med min solcreme. Flere af jer skriver at i oplever mindre eller slet ingen irritation efter solbadning, med dette råd.
  • E-vitamin er fantastisk til håret, vi kender sikkert alle de mange hårprodukter der indeholder E-vitamin, du kan nemt tillægge din hårkur eller conditioner mere kraft, ved at komme et par dråber RAZspa 100% rene E-vitamin i din hår-behandling.
  • Er du nybegynder af E-vitamin eller har en sensitiv hud, er det en god ide at blande den mildt og svagt op med en olie eller creme de første par dage. Du kan altid øge dit forbrug når du har mærket efter at det virker for dig.

Alfa Topherol / en eneste ingrediens.

E-vitamin kan fremstilles syntetisk og helt gennemsigtigt. Hos RAZspa udvinder vi E-vitaminet fra solsikker, så gør markerne med E-vitamin Danmark smukkere, inden RAZspa E-vitamin gør dig smukkere.

E-vitaminer i naturen er et tyktflydende fedtstof. Da RAZspa ikke blandet den op, men tilbyder din hud 100% rent E-vitamin, er det et ret klistret produkt.