Afspil video

RAZspa Fn+1 Body & Massage Oil 100 ml

En økologisk body og massage olie baseret på mariatidsel, bitre og søde mandler samt en masse E-vitamin. Udover sine aromatiske egenskaber er plante ekstrakten i olien reumatisk lindrende, muskelsmertelindrende, fantastisk mod ledsmerter, afgiftende og kredsløbsstyrkende.

Jeg anbefaler RAZspa Fn+1 Body & Massage Oil efter træning, ved ømme led eller muskler, kramper, reumatiske lidelser og anden led eller muskulær ømhed. Græs og fyr har i mange generationer været brugt mod disse lidelser og forsøg viser, at det virker. Sommetider bruger jeg den bare, fordi jeg elsker duften.

225,00 DKK

Ikke på lager

Grundolien – Maria Tidsel
Fra den canske vildtvoksende Maria Tidsel får vi tidselolien, som er cellegenerende, afgiftende og øger elasticiteten i huden. Mariatidselolien trænger hurtigt ind, og hjælper olierne, der ikke er lige så hurtige om at trænge ind i din hud.

Mandel
Olien af de søde og bitre mandler hæmmer inflammationer og eksem, og den er meget blødgørende og helende. Det er en vitaminrig og langsomt indtrængende olie.

E-vitamin
E vitaminet er en ren antioxidant, der hæmmer alderdomstegn i huden, hjælper med genopbygning og er meget helende på sår og ar.

Slået græs:
Cellegendannende, smertestillende og helende.

Fyrrenåle:
Smertelindrende, udrensende og kredsløbsstyrkende.

Brug RAZspa Fn+1 Body & Massage Oil efter træning ved ømme led eller muskler, kramper, reumatiske lidelser og anden led eller muskulær ømhed.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Tocopherol, Perfume. The fragrance has a natural content of Limonene, Benzyl Benzoate.

De gamle vikinger sov på fyrenåle mod ømme led og gigtplaget hud. I Schweiz kan du den dag i dag stadig få lægeordineret en fyrrenålemadras.

Kontakt

RAZspa

Amagertorv 27
1160 København K
(+45) 27 84 66 69
contact@razskincare.com

Åbningstider
Mandag til fredag kl. 08:00 - 16:00
Lørdag & søndag: Lukket

Footer

Følg os

Nyhedsbrev