RAZspa Fn+3 Body & Massage Oil 100 ml

225,00 DKK

Umodent Æble: Kredsløbsstyrkende. Udrensning. Opstrammende.
Sukker Birk: Væskedrænende. Smertelindrende. Udglattende.
Fantastisk mod væskeophobning og lipødem.

 

Varenummer 5710751000284 Kategorier , ,

Yderligere information

Vægt0.125 g
En økologisk body og massage olie baseret på mariatidsel, bitre og søde mandler samt en masse E-vitamin. Udover sine aromatiske egenskaber er plante ekstrakten i olien; opstrammende, udglattende og væskereducerende.

Jeg anbefaler denne krops & massage olie ved appelsinhud, lipødema og andre væskeansamlinger i kroppen da den er meget udglattende og væskedrænenden. Æbleudtræk og birk har i mange generationer været brugt mod disse lidelser, og forsøg viser at det virker. Somme tider bruger jeg den bare fordi jeg elsker duften.

Grundolien: 
Maria Tidsel: Fra den Danske vildtvoksende Maria Tidsel får vi tidselolien som er cellegenerende, afgiftende og øger elasticiteten i huden. Mariatidselolien er meget hurtigindtrængende og hjælper de mere langsomt indtrængende olier ind i din hud.

Mandel: Olien af de søde og bitre mandler hæmmer inflammationer og eksem, den er meget blødgørende og helende. Det er en vitaminrig og langsomt indtrængende olie.

Vitamin E: E vitaminet er en ren antioxidant der hæmmer alderdomstegn i huden, hjælper med genopbygning og er meget helende på sår og ar.

Ingredienser: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Tocopherol, Perfume. The fragrance has a natural content of Benzyl Benzoate.