Afspil video

RAZspa Fn+5 Body & Massage Oil 100 ml

En økologisk body og massage olie baseret på Maria Tidsel, bitre og søde mandler samt en masse E-vitamin. Udover sine aromatiske egenskaber er plante ekstrakten i olien anti-inflammatorisk, muskelsmertelindrende og genopbyggende.

Jeg anbefaler RAZspa Fn+5 Body & Massage Oil ved irritationer, eksemer og ligndende hudlidelser, da den er meget anti-inflammatorisk og smertelindrende. Enebær og gedeblad har i mange generationer været brugt mod disse lidelser, og forsøg viser, at det virker. Sommetider bruger jeg den bare fordi jeg elsker duften.

225,00 DKK

Ikke på lager

Grundolien – Maria Tidsel:
Fra den danske vildtvoksende Maria Tidsel får vi tidselolien, som er cellegenerende, afgiftende og øger elasticiteten i huden. Mariatidselolien trænger hurtigt ind, og hjælper olierne, der ikke er lige så hurtige om at trænge ind i din hud.

Mandel:
Olien af de søde og bitre mandler hæmmer inflammationer og eksem, og den er meget blødgørende og helende. Det er en vitaminrig og langsomt indtrængende olie.

Vitamin E:
E vitamin er en ren antioxidant, som hæmmer alderdomstegn i huden, hjælper med genopbygning og er meget helende på sår og ar.

Enebær Frugt: Smertestillende, kredsløbsstyrkende og betændelseslindrende.

Gedeblad/Kaprifolie: Genopbyggende, beroligende og afstressende.

Fantastisk ved irritationer i huden og betændelsestilstande.

Jeg anbefaler RAZspa Fn+5 Body & Massage Oil ved irritationer, eksemer og lignende hudlidelser, da den er meget anti-inflammatorisk og smertelindrende.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Tocopherol, Perfume. The frangrance has a natural content of Limonene, Citronellol, Linalool, Limonen.

Almindelige ærter bruges den dag i dag til medicin mod diabetes. Hos RAZspa bruges den for sin beroligende virkning, der kun styrkes, når den opblandes med agurk.

Kontakt

RAZspa

Amagertorv 27
1160 København K
(+45) 27 84 66 69
contact@razskincare.com

Åbningstider
Mandag til fredag kl. 08:00 - 16:00
Lørdag & søndag: Lukket

Footer

Følg os

Nyhedsbrev