Afspil video

RAZspa Håndsprit Gel 85% 500ml

Optimal håndhygiejne. Hudvenlig og uparfumeret, tilsat plejende glycerin så huden ikke skades. Al den afspritning og desinfektion kan give frygtelige irritationer, men vi prøver med glycerin at sikre dig bare en lille smule.

180,00 DKK

Et godt match til RAZspa Håndsprit Gel:

RAZspa Messing-holder til RAZspa glasflasker

Optimal håndhygiejne. Hudvenlig og uparfumeret, tilsat plejende glycerin så huden ikke skades.

85,3% alkohol, er mere end de fleste forventer, men de fleste glemmer også at bruge nok hånddesinfektion, og oftest ikke længe nok. Derfor har vi hos RAZspa tilsat hele 85,3% hvilket sikre dig at du som minimum får 85% hånddesinfektion gel på dine hænder.

Glycerin er tilsat så vi prøver at holde bare lidt fugt til dine hænder. Al den afspritning og desinfektion kan give frygtelige irritationer, men vi prøver med glycerin at sikre dig bare en lille smule.

Tryk RAZspa 85% Håndsprit gel ud i hånden og gnid hænderne godt. Det kan godt gå lidt stærkt, jeg har tilført hele 85% alkohol. Du kan med fordel påføre RAZspa Hc Hand Cream, efter desinfektion.

Alkohol Denant (85,3% v/v). Aqua. Glycerin. Carbomer Aminomethyl Propanol.

Spritten er stadig denatureret så du kan altså ikke komme din RAZspa Håndsprit Gel i din æblemost, uden at få det virkelig dårligt.

Du kunne også være interesseret i...

  • Messing-holder til RAZspa glasflasker