RAZspa Hair Conditioner 500ml

275,00 DKK

RAZspa Hair Conditioner & Messing-holder

RAZspa Messing-holder til RAZspa glasflasker

Messingholder til RAZspa glasflasker

Effektiv conditioner.
Specielt fremtillet til at gøre udredning nemmere og holde håret tykt og kraftigt.
Øger hårets styrke og struktur.

Varenummer 5712350120028 Kategorier ,

Yderligere information

Vægt0.6 g
Effektiv conditioner. Specielt fremtillet til at gøre udredning nemmere og holde håret tykt og kraftigt. Øger hårets styrke og struktur.Shampoo med duft af honning og vandmynte.Anvendelse: Kommes i vådt og renvasket hår og masseres ud til spidsen af håret. Skylles ud efter 5 minutters virkning. Bruger du denne conditioner/balsam til at øge din hårproduktion bør du massere den godt ned i hovedbunden og lade den sidde i 5 minutter inden du skyller grundigt.
  • Ved hårtab anbefaler jeg brug af min Hair Shampoo inden. Lad den endelig sidde et par minutter inden du bruger min balsam/conditioner.
  • Ved fedtede skæl bruger jeg en tyndt opblandet rensemaske som hovedbundskur inden jeg vasker og bruger balsam.
  • Psoriasis afhjælpes i hovedbunden ved at komme Ai Anti Irritation i hovedbunden som kur inden hårvask og balsam/conditioner.
  • Får du hurtigt fedtet og fladt hår anbefaler jeg at du kun vasker hår 2 gange ugentligt, og bruger Hair Powder de dage du ikke vasker hår.
Produktinfo: Honning er rig på aminosyre og sukker som glatter et skadet og rugt hårstrå. Hjælper håret til at glatte sig ud og gør det nemmere at rede efter hårvask.Vandmynte sætter gang i blodgennemstrømningen i hovedbunden og på denne vis med til at øge hårets struktur. Stimulere hårsække i dvaletilstand til at påbegynde produktion af hår.E-vitamini er et kraftfuldt antioxidant og giver et sundere og stærkere hår, der derfor han holde længere og ikke knækker.Fun Facts: Honning har været brugt til rensning siden vikingetiden. Det er nordens svar på ingefær. Heler sår og giver mineraler til hår og hovedbund. Vandmynte er den naturlige mynte i norden.