Afspil video

RAZspa Hair Shampoo 500ml

Mild men effektiv shampoo, specielt fremtillet til det danske vejr. Øger hårets styrke og struktur. Shampoo med duft af havtorn, æble og fyrrenåle.

275,00 DKK

RAZspa Hair Shampoo & Messing-holder

RAZspa Messing-holder til RAZspa glasflasker

Mild men effektiv shampoo, specielt fremtillet til det danske vejr. Øger hårets styrke og struktur. Shampoo med duft af havtorn, æble og fyrrenåle.

Havtorn

Havtorn er nordens svar på grape, den indeholder op mod 12 gange mere C-vitamin end både grape og appelsin. I gamle dage kom man havtorn direkte i håret for at holde det sundt. Det er bevist at det giver et tykkere og mere stærkt hår.

Vitamini C og E

Vitamini C og E hjælper hårstrået med at holde sig stærkt og glat. De modvirker udtørring og spaltning af det enkelte hårstrå.

Kommes i vådt hår og masseres igennem fra hovedbund til spids. Skylles efterfølgende ud. Ønsker du maksimalt fylde til håret skal du ikke komme balsam i hovedbunden men nøjes med håret. Ønsker du tykkere og mere kraftfuldt hår anbefaler jeg at bruge min Conditioner efterfølgende.

Ved fedtede skæl bruger jeg en tyndt opblandet rensemaske som hovedbundskur.

Psoriasis afhjælpes i hovedbunden ved at komme Ai Anti Irritation i hovedbunden som kur inden hårvask.

Får du hurtigt fedtet og fladt hår anbefaler jeg at du kun vasker hår 2 gange ugentligt, og bruger Hair Powder de dage du ikke vasker hår.

Olier og ekstrakt fra æbler er blevet brugt i hårprodukter i norden i flere tusinde år. Vores æbler er fra Langeland.