Afspil video

RAZspa Hand & Body Lotion 500ml

Rig og cremet lotion der vil efterlade huden blød og dybt næret. Konsistencen er som en fed creme, og det fortjener din hud.   Duftende af ingredienserne Honning, Birk og Æble.

345,00 DKK

RAZspa Hand & Body Lotion & Messing-holder

RAZspa Messing-holder til RAZspa glasflasker

Dette er en lotion til hænder og krop, med samme egenskaber som en fed og rig creme. Rig og cremet lotion der vil efterlade huden blød og dybt næret. Konsistencen er som en fed creme, og det fortjener din hud.  Duftende af ingredienserne Honning, Birk og Æble.

Birke-ekstrakten: renser blidt samt sørger for at huden ikke tørrer ud, mens honning virker antibakteriel, svampedræbende og har antioxidante egenskaber.

Æbleekstrakt: virker foryngende og indeholder mineraler og A- og C-vitaminer samt enzymer. Disse renser huden for bakterier og hjælper huden til genopbygning og vedligeholdelse.

Påføres en ren og tør hud. Specielt hver gang huden har været i kontakt med vand, om det er håndvask eller bad. Føler du dig tør, så brug den endelig flere gange om dagen.

Bruges sammen med Hand & Body Wash for optimal hudstruktur. Ved sprukne neglebånd bruger jeg Repair på neglebånd, inden Hand & Body Lotion.

Honning kan bruges mod rifter og irritationer, det er bare svært ikke at slikke det af, hvis det er tørre sprukne læber du behandler.