RAZspa Mdh 30ml

480,00 DKK

Hæmmer inflamation
Nedsætter sebum produktionen i talgkirtlerne
Smøre de rørformede porer så sebum kan flyde frit.
Holder huden fugtet
Stopper glinsende T zone
Hjælper huden til at hele op

Yderligere information

Vægt0.60 g
Matterende detoxende urter.
Virkning:

 • En sammensætning af urter og urteudtræk fra stedmoder, bede, kamilleder til vild timian, for bare at nævne enkelte.

 • Da den vildtvokende timian som vi finder ved alle hedeområder i Danmark, hæmmer inflammationer og rødmen, er Mdh, dantastisk til brug mod urenheder der har rødmen og ømhed. Flere fortæller mig at de også bruger den mod rosacea.

 • Urterne får huden til at nedsætte sin produktion af sebum- (talg-) produktionen i talgkirtlerne, så de forhindre komedomer, talgknopper, hudorme, blackheads og lignede.

 • Da urterne især bede også smører de rørformede porer kan sebum flyde mere frit og sikre at du undgår talgknopper, hudorme mv. Da flere af urterne er matterende, især stedmoder viol, er den fantastisk til at stoppe glisende t-zone. Den emulgerer med din fedtede hud og danner en mat overflade. Den er derfor fantastisk til at lægge under makeup for dig der fedter op i løbet af dagen.


Anvendelse:

 • Ved fedtet hud påføres RAZspa Mdh som det sidste step, efter dagcreme, eller ansigtolie. Det er det sidste produkt inden evt. makeup. Kom 3-4 dråber på fingrespidserne og påfør et tyndt lag over hele ansigtet.

 • Ved rosacea er det vigtigt at du er forsigtig, men prøv at komme et par dråber i din dagcreme, eller påføre Mdh i et tyndt lag, blandet med vand på huden efter blid rens, evt. RAZspa Cleansing Mask. Husk at mærke efter, din hud skal nok sige til og fra.

 • Akne kan behandles både ved at huske at bruge Mdh, morgen og aften i din rutine, enten efter rens eller efter din ansigtsolie eller ansigtscreme. Du kan øge virkningen ved at komme en dråbe direkte på urenheden, evt om eftermiddagen når du kommer hjem, og lad dråben sidde. Du vil kunne opleve en stikkende virkning når virkningen øger lige så stille.

 • Er du nybegynder på Mdh, så test produktet først på et lille område. Det er et meget potent produkt, og det er ikke alle der tåler at bruge det i store mængder. Oplever du at du bliver rød, vil jeg anbefale at du kun bruger Mdh direkte på dine udfordringer.


Produktinfo:

 • Indeholder viol som findes på skyggeområder som under store træer, azulen som er virkestoffet fra ægte kamille som godt kan være svær at finde, Strandbede er fantastisk både som bladgrønt og som bede ekstrakt hvor vi får den legendariske DayMoist.


Fun Facts:

 • Prøv at blande en dråbe olie og en dråbe Mdh på en håndryg, så kan du virkelig se den matterende virkning.


Ingredienser:

 • Water, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alcohol, Viola Tricolor, Sodium Chloride, Denatonium Benzoate, Cetearyl Olivate Sor¬bitan Olivate, Hydrolyzed Corn Starch Beta Vulgaris Root Extract, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Carrageenan, Sodium Benzoate, Parfume.