Afspil video

RAZspa Mint Body Scrub 200g

Effektiv skrub der arbejder dybt i huden. Højt indhold af aktive ingredienser, som arbejder i både de øverste og dybere hudlag. Meget rensende og effektiv behandling til urenheder og begyndende appelsinhud.

250,00 DKK

Effektiv skrub der arbejder dybt i huden. Højt indhold af aktive ingredienser, som arbejder i både de øverste og dybere hudlag. Meget rensende og effektiv behandling til urenheder og begyndende appelsinhud.

Pebermynte

Pebermynte blev allerede brugt i det 14. århundrede til at gøre tænderne hvide, og senere til at skjule lugten af tobak. Den sætter gang i blodomløbet, og er på denne vis udrensende. Ifølge hieroglyffer, der er fundet i Edfu templet, blev mynte brugt af de gamle ægyptere som rituel parfume, og var en af ingredienserne i den hellige røgelse kyphi. I det gamle Grækenland og Rom var mynte meget brugt i dagligdagen, som aroma i badevandet og i sengene i pulverform.

Eukalyptus

Eukalyptus blev introduceret i medicinen af de australske Aboriginals, som brugte den ved infektioner og feber. Den er særlig effektiv ved behandling af forbrændinger, urenheder og insektbid. Den sætter gang i blodomløbet og udrenser lymfekirtlerne, fantastisk antiseptisk.

Kamfertræet

Kamfertræet er hjemmehørende i Taiwan, Kina og Japan og kan blive op til 1000 år gammelt. For at producere olie skal træet være mindst 80 år gammelt. Kamfer blev brugt i Persien mod pesten, og blev også brugt til balsamering. I den gamle kinesiske medicinkultur er det en meget skattet olie, der renser og sammentrækker huden.

Kanel

Kanel er meget fedtopløsende, den er blevet brugt igennem de sidste 4000 år. Den er meget antiseptisk og har antimikrobielle egenskaber. Kanel er fremragende ved hudlidelser som cellulitis og acne.

Nellike

Nellike blev tidligere brugt meget af både grækerne, romerne og kineserne for sin medicinske værdi. Kineserne brugte den mod tandpine og som mundvand, især af hoffolkene, når de skulle tiltale kejseren. Den er cellefornyende og stimulerende og derfor fordelagtig til at holde huden ung.

Olivenolie

Olivenolie er en værdifuld kilde til vitaminer som A, D, E og K, som fremmer vækst af nye hudceller, samt fremmer kroppens resistens mod infektioner. Tilmed hjælper olivenolie med til bedre optagelse af vitaminer fra andre ingredienser, og har et meget højt indhold af antioxidanter.

E-vitamin

E-vitamin er en stærk antioxidant som er god for at kunne bevare en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces på grund af iltning. Dette er den skrub vi anbefaler til den urene hud.

Kamfer træet kan blive op til 1000 år gammelt. I den gamle kinesiske medicin er det en meget skattet olie, der renser og sammentrækker huden. Vores kamfer kommer fra Nordkina, fra træer der er mellem 350 og 750 år gamle og høstes i et kooperativ af forskellige fairtraide sammenslutninger.

Du kunne også være interesseret i...

  • Lavendel Krops-scrub 200g – Organisk & Fair Trade
    Alle

    RAZspa Lavender Body Scrub 200g

    Blid og beroligende krops skrub som lindrer og styrker huden. 250,00 DKK Tilføj til kurv