Afspil video

RAZsps Mini Repair 15 ml

Fantastisk salve til både ansigt og krop. Vores mest solgte produkt! Dette er et 100% rent naturligt produkt og kommer i bøtter på 100ml og 15ml. Samtlige ingredienser kan man selv samle og udvinde. Det bliver sjældent mere tro mod naturens egen kemi.

125,00 DKK

Fantastisk salve til både ansigt og krop. Vores mest solgte produkt! Dette er et 100% rent naturligt produkt og kommer i bøtter på 100ml og 15ml. Samtlige ingredienser kan man selv samle og udvinde. Det bliver sjældent mere tro mod naturens egen kemi.

  • RAZspa Repair, består af Sheasmør, Cacaosmør, Bergamotte, Grape, Olivenolie, Tidselolie, Bivoks, Lanolin og intet andet. Det er rent natur og det er alle ingredienser der har været brugt i 1000 vis af år i behandlingen af sår, rifter, irritationer, røde numser på børn, i behandlingen af psoriasis, til hjælp mod eksem, og så videre og så videre.
  • Lanolin for eksempel er det fedtstof, der minder mest om hudens eget fedtstof, og det absorberes derfor hurtigt af huden. Lanolin stammer fra det beskyttende lag på fårets uld og er således et uudtømmeligt naturmateriale, så længe vi husker at klippe fårene. Lanolin gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden og fungerer som en fugtighedsreserve for huden.
  • Sheasmør udvindes af sheanødder, som vokser på karité træerne i et bælte fra Senegal til Sudan. Sheasmør indeholder bl.a. E-vitamin, karotin og allantoin. Sheasmør virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og mindsker udtørring af huden.
  • Olierne og frugterne har igennem generationer været brugt i behandlingen af irritationer i huden. Alt fra skrifter fra Egypten, til skrifter fra kloge koner og ikke mindst middelalderens munke har brugt disse i deres behandlinger. Med devisen: ’Har det virket i de sidste 1000 år, så virker de nok stadig’ er de stadig en del af vires mest solgte produkt. RAZspa Repair.
  • Særdeles effektiv mod tørre læber, flossede neglebånd, rifter, små sår, rød hale hos spædbørn og ammesår. Kan med fordel bruges som natmaske for at booste fugt til huden eller lindre irritation.
  • Denne salve kan bruges universalt og overalt på kroppen og i ansigtet – af hele familien. Til alle former for irritationer, eksemer og tør og sprukken hud. Fantastisk som læbepomade og som beskyttende lag mod vind og vejr, på både kinder, hænder og fødder. Et must på din skiferie. Ved meget tørre hænder og fødder anbefaler jeg, at du påfører et tykt lag, efterfølgende dækker området med et par tynde bomuldshandsker/sokker og sover med det på.
  • Natmaske. Efter rens og evt. RAZspa A-retinoid tager du en god klat Repair ud i hænderne og varmer det op. Påfør først Repair i ansigtet, derefter albuer og knæ og slut af med fødder og hænder.
  • Er du nybegynder vil du nok tænke at du skinner som en glaseret juleskinke, og det gør du også, men er du da helt vild, hvor er huden bare lækker når du vågner om morgenen.
  • Bruges efter behov, gerne hver eneste nat.

Lanoline. Olea European Fruit Oil. Carthamus Tinctorius Seed Oil. Butyrospernum Pakii Butter. Cera Alba. Theobroma Cacao Seed Butter. Limonene. Citrus Bergamia Peel Oil Expressed. Citrus Paradisi Peel Oil. Linalool. Citral. Gernatol.

Ind til efteråret 2019 stod jeg selv og producerede min Repair. Forsigtigt varmede jeg samtlige ingredienser op og hældte på bøtter og lod køle af, inden jeg og de ansatte satte labels på. I dag får jeg hjælp af en større fabrik, der kan håndterer det stadig stigende behov for Repair.