Afspil video

RAZspa Rh 100% 30ml

Ansigtolie der genopretter pigmenteringen, forbedre strukturen, fugter og genopbygger skader. Koldpresset ren dansk økologisk hybenkerne olie. Olien er nænsomt presset, det er derfor at RAZspa kan give dig 100% ren hybenkerneolie, der er intet andet i flasken.

275,00 DKK

Koldpresset ren dansk økologisk hybenkerne olie. Olien er nænsomt presset, det er derfor at RAZspa kan give dig 100% ren hybenkerneolie, der er intet andet i flasken. En´ eneste ingrediens, du blander jo heller ikke noget i din olivenolie vel?

 • Det er med god grund, at hybenkerneolie er blevet kaldt nordens vidundermiddel.
 • Rosen-hyben-kerne-olie har en unik sammensætning af kraftige antioxidanter, især C- og A-vitamin, sammen med det høje indhold af 2 essentielle fedtsyrer, linolsyre og linolensyre, gør at den er enestående inden for cellulær regenerering og vævsregenerering. Sagt på dansk, så er olien potent til at hæmme alderdomstegn, rynker, arvæv, solskader og hyperpigmentering.
 • Forskning viser tilstedeværelsen af store mængder af fedtsyrerne linolsyre og linolensyre i hybenkerneolie. Det er derfor en af de mest effektive olier til behandling af både hypertrofiske og keloid ar. Olien er også kendt for at bidrage væsentligt til at reducere udseendet af gamle, hærdede ar.
 • Rh er i sig selv antiinflammatorisk, hvilket er skønt for alle hudtyper der kan blive lidt røde. Den binder fugt og da den ikke indeholder vand, er den fantastisk til vores skiftende klima i norden. Rh lindre lysfølsom og betændt hud.
 • Det er jo nærmest som at sige at naturen allerede har givet og hvad vi skal bruge, for at leve med en lys hud her oppe i norden. Det giver sig, hvorfor vikingerne solgte olien i så store mængder.
 • Rh er nænsomt presset af Dansk økologiske hybenkerner til en naturlig mild ansigtsolie, der genopretter pigmenteringen, forbedrer strukturen, fugter og udbedrer skader. Da den fra naturens side har en skøn rosa farve, vil den jævne hudens farve og gøre den mere ensartet.

I stedet for dagcreme, kan du med stor succes bruge denne Rh – Rosen Hybenkerne Olie. Påføres ren hud efter evt. sera. Du kan sagtens bruge en almindelig dagcreme oven på din RAZspa Rh.

Mix med andre RAZspa produkter:

 • Bruges sammen med RAZspa A-vitamin og RAZspa Hh Hyaluronsyre & Hexapeptide 8 for maksimal anti-aging effekt.
 • Har man fedtet hud, kan den påføres alene, i stedet for en dagcreme/natcreme efter RAZspa Rensemaske.
 • Sammen med RAZspa AI Anti Irritation på irriteret, kløende og beskadiget hud.
 • Påføres 2 gange dagligt på arvæv og strækmærker sammen med RAZspa Repair og RAZspa E-vitamin.
 • Brug den sammen med A- & E-vitamin ved pigmentforstyrrelser.

Rosa Canina Fruit Oil.

Vi sælger hybenkernerne videre til 2. 3. og 4. press, men så kan man altså ikke længere sige noget godt om olien, eller undgå at blande den med alle mulige andre ingredienser.