Tema: Vinter uden hudskader / Fra nordiske urter til din hud - d. 30/11

Køb din billet senest fredag d. 26/11

Et foredrag om hvordan jeg sanker og samler i naturen for din huds nydelse. Denne aften vil jeg tage udgangspunkt i hvad der sker med huden om vinteren, og hvordan du kan optimere din hudrutine til at undgå de skader udtørring og kulde kan give.

Åhhh du nordiske natur.

Vi har en natur, der om vinteren aldrig bliver for kold for de mest potente vækster – og en sommer, der aldrig er for varm for de mest virale virkestoffer. Dette er grundlaget for hele den vestlige medicin og derfor også for vores muligheder til huden.

I dette foredrag vil jeg dele ud af min viden om den nordiske natur, og hvordan vi kan bruge dens virkestoffer til forbedring af vores hud. Måske kan du selv finde salturt, hjulkrone eller revling og selv prøve din nyvundne viden – jeg skal nok klæde dig på.

Jeg sender dig, i gave, testere på de af mine produkter jeg tænker kan være optimal hjælp, mod de skader huden udsættes for i vinteren.

Selve foredraget vil finde sted tirsdag d. 30/11 kl. 20, og det vil tage cirka 45 minutter. Efterfølgende vil der være mulighed for, at du kan stille mig spørgsmål. Foredraget vil foregå online over Teams, og du vil modtage et link til foredraget på den mail, som du køber billetten med. Hvis du mod al forventning ikke skulle have modtaget linket senest mandag aften (d. 29/11), så skriv til mig på shop@raz-spa.dk.

Log meget gerne ind 15 minutter før, så du er sikker på, at der ikke er noget teknik der driller, og du er med fra start af!

Jeg glæder mig rigtig meget!

Knus Raz
NOTE: Foredraget koster kr. 60,- Testeren er en gave fra mig til dig som jeg sender med GLS. Skulle de mod forventning ikke komme frem refunderes de derfor ikke. Du kan sagtens deltage alligevel.

60,00 DKK

Availability: 89 in stock