Mørke rander under øjnene Pakke

1.524,00 DKKTilføj til kurv

Mørke rander under øjnene

Vejledningsoversigt
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvad er mørke rander under øjnene?

  Periorbital, eller mere dansk, meget tynd hud omkring øjnene. Så tynd at du kan lukke øjnene og alligevel se om det er dag eller nat.
  Det er ikke kun øjenlågene der er tynde, det er huden under øjnene også, og derfor kan man se blodet, der fintmasket løber under huden.
  På grund af hudens sammensætning og årenes vægge, ses dette som en mørk farve. Det er altså hverken farligt eller forkert, det er bare dine blodårer.

  Hvorfor får man mørke rander under øjnene?
  Det er huden der er så tynd og fin at man kan se blodkarrene under huden.
  Da vi ikke gerne fjerner blodkarrene, så er der ikke meget vi kan gøre, og dog.
  Jo mere fedt og fugt vi binder til huden, jo mindre synlige er de.
  En rigtig god ide er at påføre en masse fugtbinder efter rens.  

  Mørke rander under øjnene og stress?
  Ja stress og mørke rander kan hænge rigtig godt sammen. Er kroppen i stress vil alt være klart til at bekæmpe sygdomme mv. Du sover sikkert heller ikke så godt om natten og din kost er måske heller ikke optimal.
  Alt dette går selvfølgelig ud over din hud, og derfor kan det også give dig mørke rander under øjnene.

  Skyldes mørke rander under øjnene søvnmangel?
  Søvnmangel og mørke rander hænger rigtig godt sammen. Hvis vi ikke får nok hvile, vil der ikke kunne trænge væske nok op i huden og de mørke rander vil være væsentligt mere tydelige.

  Skyldes mørke rander under øjnene jernmangel?
  Jernmangel og mørke rander under øjnene har intet med hinanden at gøre Det er desværre en vandrehistorie, ellers havde alle med mørke rander bare spist mere jernholdigt kost.

  Skyldes mørke rander under øjnene sygdom?
  Mørke rander under øjnene kan skyldes sygdom. Når vi er syge, vil kroppen gøre alt for at komme sygdommen til livs, dette bevirker at huden bliver tyndere, mister sin glød og så vil de mørke rander sagtens være at se. Men derfra til at sige, at alle med mørke rander under øjnene er syge, det er forkert.

  Hvordan bleger jeg mørke rander under øjnene?
  Mørke rander under øjnene skyldes at man ser dine blodårer, så det skulle være blodet du skulle blege. Det kan man ikke og dem der siger andet lyver.

  Kan alle få fjernet deres mørke rander under øjnene?
  Nej – der er enkelte hvor det er medfødt, eller hvor huden er så tynd at vi ikke kan hjælpe med hverken restylane eller hyaluron.

  Hvordan fjerner man mørke rander under øjnene?

  Vand kan fjerne mørke rander under øjnene. Det første er at drikke nok vand. Ja du læste rigtigt, vi skal prøve at gøre din hud tykkere og det nemmeste er at øge væske balancen. Drik rigelig vand.
  Det næste er at vi kan prøve at skrue tiden tilbage og øge collagen niveauet i huden. det kan gøres med A-retinoid og masser af Hyaluron og peptider.

  Kan Restylane fjerne mørke rander under øjnene?
  Da Restylane er et fyldstof, som bruges kosmetisk til at gøre læber større eller fylde store rynker ud, vil Restylane også kunne gøre huden tykkere under dine øjne. Det vil helt sikkert fjerne de mørke rander for en tid indtil Restylanen er optaget af din krop.
  Du skal vide at huden har virkelig mange blodkar under dine øjne, så du kan ende med et gevaldigt blåt øje i ugerne efter en behandling. Dette vil selvfølgelig forsvinde igen.

  Skal jeg bruge creme mod mørke rander under øjnene?
  Hvilken creme fjerner mørke rander under øjnene? Det gør den creme der fortykker huden. Der er altså forskellige virkemidler du kan bruge for at øge tykkelsen af huden og på denne vis få farven væk. Jeg vælger altid masser af A-retinoid, for at danne ny hud, masser af Hyaluron for at øge fugt i huden og masser af peptider, så der er rigeligt med byggesten til tykkere hud.

  Skal jeg vælge laserbehandling mod mørke rander under øjnene?

  Nej – det er dine blodårer du kan se, dem kan og skal du aldrig prøve at fjerne.

  Må jeg dække mørke rander under øjnene med makeup?
  Det er nemt at dække mørke rander under øjnene med makeup. Hvis du endda bruger en dagcreme med SpectraFlex og grønt farvepigment, vil det hjælpe yderligere. Prøv at se på RAZspa Face Cream Calm.

  Behandling af mørke rander under øjnene – de her produkter skal du bruge

  Jeg anbefaler dig at starte din behandling med en hudanalyse. Det vil hjælpe mig med at sammensætte den helt rette behandling for dig. Din hudanalyse koster et depositum, men du får produkter for alle pengene når vi er færdig. Læs mere under hudanalyse.

  Morgen

  1. RAZspa Hh
  Duppes eller smøres forsigtig på, kom gerne helt tæt på øjnene. Vi bruger det til at øge fugt og derfor øge tykkelsen af huden. Du kan se det virke øjeblikkeligt, men det er endnu vildere efter et par uger. Den indeholder også peptider der er byggesten til ny og forbedret hud.
  2. RAZspa Face Cream Calm
  Kommes på efter Hh, bare i et tyndt lag. Den har forskellige filtre der ophæver farven under dine øjne. Efterfølgende evt makeup.

  Aften

  1. RAZspa Hh
  Duppes eller smøres forsigtig på, kom gerne helt tæt på øjnene. Vi bruger det til at øge fugt og derfor øge tykkelsen af huden. Du kan se det virke øjeblikkeligt, men det er endnu vildere efter et par uger. Den indeholder også peptider der er byggesten til ny og forbedret hud.
  2. RAZspa A-Retinoid
  A-retinoid øger både produktionen af ny hud men også collagenlaget. Det er nu du skruer tiden retur til den gang du ikke havde mørke rander under øjnene.
  3. RAZspa Repair
  Din hud mister op til 30% mere fugt om natten end om dagen. Fugt er lig med tykkelse af din hud, så stop fugten fra at forsvinde med masser af repair.

  Hvornår ser jeg forbedringer på mine mørke rander under øjnene?

  Jo mere fedt og fugt vi binder til huden, jo mindre synlige bliver de mørke rander under øjnene. En rigtig god ide er at påføre en masse fugtbinder efter rens.

  Kosttilskud der kan hjælpe mod mørke rander under øjnene

  Kosttilskud som All Omega og at starte dagen med en halv liter vand er også en god ide.

  Jeg har samlet de produkter du bare må have i en pakke, og givet dig en god pris.

  Sammen gør vi Danmark smukkere et ansigt af gangen.

  Ved svære tilfælde – søg altid læge.

  Knus Raz