Perioral Dermatitis

Perioral Dermatitis

Vejledningsoversigt
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvad er Perioral Dermatitis?
  Irritationer omkring munden som kommer som små sår, skællende og røde udslæt. Ofte startende som små knopper. Området kan være kløende og der kan sagtens være pus i knopperne, men andre gange udvikler knopperne sig til åbne sår.

  Hvor sidder Perioral Dermatitis?
  Området omkring munden eller som anden irritation, siddende omkring mund, næse, hage og kæber. Enkelte tilfælde kommer irritationen omkring øjnene og kaldes så for Periobital Dermatitis.

  Hvad er forskellen mellem rosacea og perioral dermatitis?
  De kan sagtens ligne hindanden, men ved perioral dermatitis, forkommer der ikke telangiektasier (sprængninger i blodkarene), og udfordringen sidder mere tæt ved næse og mund og har sjældent de store rødmende områder.  

  Hvad er forskellen mellem Akne og Perioral Dermatitis?
  Forskellen mellem Akne og Perioral Dermatitis er at Perioral Dermatitis ikke lukkede komedomer og forekommer ikke i panden eller næseryg. Akne udvikler sig ikke til samme åbne irritationer som åbne sår, som Perioral Dermatitis ofte gør.

  Hvorfor får man Perioral Dermatitis?
  Man kender ikke den egentlige dermatologiske årsag til Perioral Dermatitis. Men vi kan dokumentere at perioral dermatitis ofte igger sammen med en kontaktirritation evt. Colgate tandpasta som har et skummemiddel som enkelte ikke tåler. Du kan også få Perioral Dermatitis af parfume i makeup eller cremer. 

  Vådservietter, renseprodukter, binyrebark homon og læbepomade med smag, kan alle være udslagsgivende for Perioral Dermatitis. Men andre oplever det ved sygdom, soldyrkning, graviditet.   


  Hvordan behandler jeg Perioral Dermatitis?
  Stop alt kontakt som du tænker kan irriterer dit udslæt. Det kan sagtens være noget du har brugt i mange år, som du ikke længere kan tåle.

  Vær så blid ved området som muligt og gør hvad du kan for at give det ro og hvile.

  Hvad er de bedste produkter mod Perioral Dermatitis?
  Jeg har sammensat denne behandling, det er ikke sikkert at du har behov for dem alle. Er du det mindste i tvivl, vil jeg altid anbefale dig at starte med en hudanalyse. Din hudanalyse koster et depositum, men du får produkter for alle pengene når vi er færdig. Læs mere under hudanalyse.


  Morgen:
  RAZspa Cleansing Mask.
  Jeg ville bruge denne rens hver morgen, for at rense så mildt som muligt, jeg vil ikke bruge den som maske, men vask mildt max 30 sek. På denne vis får du både renset området og tilført en masse vitaminer og mineraler.

  RAZspa Hh
  Denne hyaluronsyre vil hjælpe din hud til at holde på så meget fugt som overhoved muligt. Dette vil bevirke at du nemmere heler op og at peptider kan danne nye og raske hudceller.

  RAZspa Rh
  En mild hybenkerne olie som intet har i sig ud over den rene koldpressede olie. Dette er for at sikre dig at alt kontaktirritation stoppes, så længe du bruger denne og Hh til din daglige rutine

  Makeup
  Du kan have lyst til at dække området med makeup, men vær sikker på at det er så mildt om muligt, og gerne uden parfumestoffer.

  Aften:
  RAZspa Cleansing Mask.
  Jeg ville bruge denne rens hver morgen, for at rense så mildt som muligt, jeg vil ikke bruge den som maske, men vask mildt max 30 sek. På denne vis får du både renset området og tilført en masse vitaminer og mineraler.

  RAZspa E-vitamin
  Tag den 100% rene naturlige E-vitamin ud i hånden og bland 3 dråber 100% rent E-vitamin med en klat Repair. ER-vitaminet vil hjælpe din hud til at hele op uden alt for mange irritationer. E-vitaminer er en ren antioxidant, som sikre at huden er så ren og frisk som muligt. Du kan også forsøge dig med at komme en enkelt dråbe i din Rh om dagen.

  RAZspa Repair

  Denne salve sover jeg selv med hver eneste nat, og ja den får mig til at glinse som en glaseret juleskinke, men tro mig når jeg fortæller dig at du ikke vil være foruden, når du oplever hvordan den hjælper din hud til at være optimal for dig. Bland den med 100% E-vitamin, for at styrke den i din helbredelse af Perioral Dermatitis.


  Kosttilskud der kan hjælpe mod Perioral Dermatitis:
  Der er forskellige mangler i din krop der kan give udslet i akne. Derfor her jeg lavet en liste med de kosttilskud jeg mener vil kunne hjælpe dig. Jeg sælger ikke selv vitaminer så der må du selv søge en forhandler.

  Spectro – eller en anden multivitamin.
  Mega B Stress – hud, hår negle.
  Zink Citrat 20 mg – bekæmper bakter og inflammation.
  Ultra Omega – optimale fedtsyre.

  Hvis ovenstående ikke hjælper, skal du ikke holde dig tilbage med at booke en hudanalyse. Læs mere på min hjemmeside omkring hudanalyser.

  Jeg har lavet en pakke med de produkter jeg nævner og har endda givet dig lidt rabat, så jeg kan hjælpe dig lidt på vej.

  God bedring Raz