Rosacea

Rosacea

Vigtigst af alt er at holde det angrebne område meget rent, tilføre mineraler og antibakterielle midler. Da huden ofte er meget sart og øm, behandler jeg den meget nænsomt.

Kølige bade og køligt vand under din ansigtsrens/vask.

RAZspa Cleansing Mask som blid rens ca. 30 sek. d. m&a

-Denne cleansing maske vil på en fugtet hud nænsomt fjerne selv vandfast mascara. Jeg tilsætter gerne 1 hættefuld RAZspa Ai, Anti irritation, i min opblandede bøtte Cleansing Mask, for at øge dens indhold af naturlige mineraler og tilføre naturlig salicylsyre. Sammen med Mdh, et af de vigtigste produkter.

(RAZspa Orange Face Peel 3*u i bad)

-Ved tendens til døde hudceller og akne, anbefaler jeg blid peeling som RAZspa Orange Face Peel 3xu i bad. Vær blid og forsigtig, opløs peelingen mellem hænderne til en meget fin peeling, inden den nænsomt påføres ansigtet.

RAZspa Hyaluronsyre 3-5 dråber d. m&a

-Tilfører naturlig fugt og binder vand til huden så de tydelige blodkar kan mindskes og den stramme følelse i huden lindres. Dette er kun fugt, så der skal altid bruges en creme efterfølgende. 

Dagcreme med høj solfaktor d. m
-Mindst faktor 15.

RAZspa Mdh d. m&a
-Slår bakterier og hårsækmider ned. Bekæmper forurening, sammentrækker blodkar, hæmmer urenheder og tilfører antihistamin. Sammen med Cleansing mask, et af de vigtigste produkter. 

Evt. parfumefri makeup.

Natcreme med højt fugtindhold d. a
Ved tør stram hud, behandler jeg med min egen RAZspa Repair.

(A-vitamin d. a)

Jeg bruger den rene RAZspa A-vitamin som natmaske, ved de rosacea angreb der medfølger urenheder i huden.

1 = dagligt
m = morgen
a = aften
u = ugentligt
( ) = kun ved aknebesværet rosacea

eks: d. m&a = dagligt morgen og aften.
eks: 3*u i bad = tre gange ugentligt i badet.

Knus Raz